rgt

Kirjoita alaotsikko tähän

RGT Group Oy Ltd on vuonna 2015 perustettu yritys, jonka päätavoitteena on auttaa työntekijöitä ja yrityksiä kohtaamaan 

RGT Henkilöstöpalvelut työnantajan apuna

RGT:n kautta saat ammattitaitoisia työntekijöitä käyttöösi esimerkiksi rakennus-, hoiva-, kuljetus-, logistiikka-, ravintola- ja siivousalalle. Henkilöstöpalvelualan yrityksenä haluamme olla avuksi mahdollisimman kattavasti. Emmekä sulje pois muitakaan aloja.

Osaava henkilökunta helpottaa yrityksen jokapäiväistä toimintaa ja tekee arjesta vaivattomampaa. Henkilöstöhallinto on kannattaa hoitaa kauttamme, koska vuokraamalla työntekijän, säästyy aikaa ja vaivaa rekrytoinnista jolloin voitte keskittyä perusliiketoimintaan ja myyntiin sekä säästät toimintakustannuksissa.

RGT Henkilöstöpalvelut - Työpaikassa ammattitaito ratkaisee 

.Maamme on täynnä työikäistä ja ammattitaitoista työvoimaa. Osa heistä on maahanmuuttajia, jotka eivät ole vielä löytäneet paikkaansa osana yhteiskuntaamme. Jokaisella heistä on tarve tehdä töitä ja tarve olla avuksi. Jokainen heistä haluaa rakentaa ympäristön sellaiseksi, jossa on helppo elää ja kasvattaa perhettä.

RGT Henkilöstöpalvelut haluaa olla edistämässä näitä tavoitteita jokaiselle meistä, eritoten Suomeen saapuneille maahanmuuttajille. RGT Henkilöstöpalvelut on jokaisen meistä työllistämiseen keskittynyt henkilöstöpalvelualan yritys. Kauttamme asiakasyrityksemme saavat käyttöönsä korkealaatuista työvoimaa tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kauttamme myös työnhakija löytää potentiaalisen työpaikan, missä hän voi näyttää osaamisensa. Kielimuuri ei saa olla este palkkaukselle, vaan ammattitaidon tulee nousta ratkaisevaan asemaan.


RGT henkilöstöpalvelut haluaa yhdistää työn ja tekijän

Maahanmuuttajat kärsivät eniten työmarkkinoilla kielimuuripelosta. RGT haluaa poistaa tämän pelon työllistymisen tieltä. RGT Henkilöstöpalveluiden tavoitteena on kotouttaa maahanmuuttajia tukevasti suomalaiseen yhteiskuntaan. Mielestämme se tapahtuu parhaiten juuri työn kautta.

Työympäristössä työntekijä tutustuu muihin saman alan ammattilaisiin, oppii yhteiskunnan hiljaiset säännöt ja oppii työtä tekemällä monia sellaisia taitoja joita kotouttamiskoulutuksissa ei opi. Maahanmuuttajien tulisi päästä kiinni ympäroivään yhteiskuntaan. Siksi verkostot ovat tärkeitä myös heille ja RGT haluaa avata nämä ovet jokaiselle maahanmuuttajalle.

RGT Henkilöstöpalvelut ei toimita vain maahanmuuttajatyöntekijää työmaalle, vaan on mukana alkutaipaleella kattavasti. Kauttamme niin työnantaja kuin työntekijä saavat enemmän - olemme kouluttaja, tuki ja opettaja:

  • Olemme työntekijän kieliapu ensimmäisinä päivinä.

  • teemme ammattisanaston tutuksi työntekijälle.

  • huolehdimme perehdytyksen onnistumisesta. Työn oppii tekemällä ja alkumetreillä perehdytyksen tulee olla ongelmatonta.

  • olemme läsnä ja opastajana.

Työpaikan hankkiminen on haasteellisinta kulttuuristen kuilujen vuoksi maahanmuuttajataustaiselle työnhakijalle. Kanssamme työnantaja voi turvallisesti palkata maahanmuuttajatyönhakijan. Kun motivoitunut ja ammattitaitoinen maahanmuuttaja otetaan työn kautta osaksi työelämää, sitoutuu hän myös vahvemmin olemaan saamansa luottamuksen arvoinen.

RGT haluaa vähentää pelkoa ja epävarmuutta työllistymisestä ja antaa jokaiselle tasa-arvoisen mahdollisuuden turvalliseen alkuun. RGT Henkilöstöpalvelut on jokaisen työnhakijan tuki.

© 2022 RGT Henkilöstöpalvelut Oy / All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään.