RGT Group Oy Ltd 
Tekijät henkilöstöpalveluiden takana

RGT-henkilöstöpalvelut - Työpaikassa ammattitaito ratkaisee

RGT Henkilöstöpalveluiden ydintä hoitavat Mohamed Yusuf ja Mohamud Hussein . Kuin yhteisestä suusta tulee heiltä yrityksen motto: "Erilaisuus on voimavara ja rikkaus." Toimitusjohtaja Mohamed uskoo, että Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on runsaasti tietotaitoa, jonka voisi antaa suomalaisen yhteiskunnan sekä työelämän käyttöön. Työ edistää hänen mielestään parhaiten kotoutumista: maahanmuuttaja omaksuu työtä tekemällä uuden kielen sekä oppii kulttuurin tavat ja arvot. 

RGT Henkilöstöpalvelut tarjoaa tukea jokaiselle työtä etsivälle työnhakijalle sekä työntekijää etsivälle yritykselle. "Haluamme olla mukana tehostamassa työllistymistä, etenkin maahanmuuttajilla. Palveluidemme avulla madallamme kynnystä palkata, etenkin maahanmuuttajataustainen työnhakija. Olemme apuna yhdistämässä työntekijän sekä työnantajan", Mohamed sanoo.

Mohamed Yusuf, toimitusjohtaja

Olen asunut Suomessa 30 vuotta. Yritystoiminnan aloitin 2005. Koulutukseltani olen merkonomi.

Olen tehnyt yli 10 vuotta vapaaehtoista maahanmuuttajien kotouttamista. Ymmärrän, kuinka vaikeaa on integroitua Suomen yhteiskuntaan. Haluan omalta osaltani olla avuksi jokaiselle maahanmuuttajalle pääsemään mukaan Suomen yhteiskuntaa työn kautta. RGT Henkilöstöpalvelut toimii siltana maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä.

Mohamud Hussein, asiakkuuspäällikkö

Olen asunut Suomessa melkein koko elämäni. Olen käynyt Suomessa koulut sekä armeijan. Ammatillinen koulutus minulla on rakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapuolilta.

Ymmärrän hyvin uuden maahanmuuttajan ongelmat. Haluan olla apuna yhdistämässä heidät suomalaiseen yhteiskuntaan. Joskus kieli on liian iso kynnys, joskus muut syyt ajavat tahdon ohitse. Annan avun sitä tarvitsevalle.

Ohto Hiilamo, myyntijohtaja

Paras termi kuvailla minua on 'maailmankansalainen'. Olen vieraillut 60 maassa ja asunut useita vuosia ulkomailla. Vapaa-ajalla harrastan kielten opiskelua ja liikuntaa. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Myynnin parissa olen työskennellyt mm. kielipalvelualalla.

Olen hyvin otettu saadessani olla mukana rakentamassa RGT:n menestystarinaa - siltaa uussuomalaisten ja kantasuomalaisten välillä - aidossa kaupanteossa luoden merkittävää lisäarvoa asiakkaille. Tehtävänäni RGT:llä on kehittää myynnin toimintoja sekä asiakasymmärrystä ja -kokemusta. Vastaan kokonaisvaltaisesti myynnistä RGT:llä.

Veijo Arosara, Rakennuspalvelut, Työpäällikkö, Tarjouslaskenta

Olen koulutukseltaan insinööri, talonrakennus- sekä tie- ja vesirakennus ovat alojani. Minulla on 25 vuoden kokemus työnjohdosta rakennustyömailla ja n. 10 vuoden kokemus markkinoinnista. 

Olen työskennellyt paljon erimaalaisten työntekijöiden kanssa, ja pystyn kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Tehtäväni yrityksessä on laajentaa toimintaa rakennusalan henkilöstöpalvelun lisäksi pienurakointiin sekä opastaa ja kouluttaa työntekijöitä.

Tero Toivola, rakennuspalvelut

Muutin Afrikasta takaisin Suomeen 2004, jonka jälkeen olen työskennellyt rakennustyömailla rosteri- ja alumiinirakenteiden sekä purkutöiden parissa. Työn ohessa opiskelen LVI-rakennusmestariksi. 

Urani aikana olen työskennellyt yli 50 kansallisuuden kanssa, joten oli helppo tulla mukaan RGT:n tiimiin, jossa työhöni kuuluu urakkalaskenta, työnjohto ja työntekijöiden opastaminen suomalaisiin rakennuskäytäntöihin.

Ismail Sheq, henkilöstöpäällikkö

Tulin Suomeen 12 vuotta sitten. Koulutukseltani olen  LVI-putkiasentaja. Asuin aluksi Joensuussa, mutta muutin vähän aikaa sitten Helsinkiin. Helsinkiin muutettuani löysin RGT Henkilöstöpalvelut, kun kävin TE-toimiston järjestämän rekrytointikoulutuksen.

Olen iloinen, että pääsin mukaan RGT:n toimintaan. Tällä tavalla pääsin tekemään ihmisläheistä työtä.  Esko-Jaakko Lehti, Palvelupäällikkö

Tuorein lisäys RGT: n tiimiin. Toimenkuvaani kuuluu olla asiakkaan ja työntekijän välissä. Siis se henkilö joka ratkaisee esiin nousevat kysymykset. Toimin myynnin tukena, mm. kehittäen yhtiön viestintää, sekä osana henkilöstöhallintoa osallistuen rekrytointeihin ja asiakastyytyväisyyden ylläpitoon mm. opastamalla ja kouluttamalla työntekijöitä.

Koulutukseltani olen Tradenomi, erikoistuen turvallisuuteen ja riskienhallintaan. Puhun sujuvasti Suomea ja Englantia. Olen ollut vaihto-opiskelemassa Yhdysvalloissa ja Ruotsissa. Myöhemmin osaltani olen ollut myös auttamassa maahanmuuttajien kotoutumista.

Olen kotoisin Helsingin Käpylästä jossa asun nytkin ja mm. kirjoittelen välillä juttuja Käpylä-Lehteen sekä vaikutan erilaisissa luottamustoimissa. 

Etsitkö työtä tai työntekijää?

Kysy lisää soittamalla alla oleviin numeroihin tai lähettämällä sähköpostia. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Yhteystiedot

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja | CEO

(+358) 050 565 1646

mohamed.yusuf@rgt.fi


Mohamud Hussein

Asiakkuuspäällikkö

                    (+358) 050 546 6003

                 mohamud.hussein@rgt.fi

Ohto   Hiilamo   

Myyntijohtaja

(+358) 050 543 9538

ohto.hiilamo@rgt.fi


 Veijo    Arosara

Rakennuspalvelu

Tarjouslaskenta

(+358) 050 560 9638 

veijo.arosara@rgt.fi 


  Ismail   Sheq 

Henkilöstöpäällikkö

(+358) 040 163 0941

ismail.sheq@rgt.fi


      Tero        Toivola

Rakennuspalvelut

(+358) 050 544 3238

tero.toivola@rgt.fi


 Esko-Jaakko Lehti

Palvelupäällikkö

   (+358) 05032105188

 e-j.lehti@rgt.fi

© 2020 RGT Group / All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä.