RGT-henkilöstöpalvelut - Työpaikassa ammattitaito ratkaisee

RGT Henkilöstöpalveluiden ydintä hoitavat Mohamed Yusuf ja Mohamud Hussein . Kuin yhteisestä suusta tulee heiltä yrityksen motto: "Erilaisuus on voimavara ja rikkaus." Toimitusjohtaja Mohamed uskoo, että Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on runsaasti tietotaitoa, jonka voisi antaa suomalaisen yhteiskunnan sekä työelämän käyttöön. Työ edistää hänen mielestään parhaiten kotoutumista: maahanmuuttaja omaksuu työtä tekemällä uuden kielen sekä oppii kulttuurin tavat ja arvot. 

RGT Henkilöstöpalvelut tarjoaa tukea jokaiselle työtä etsivälle työnhakijalle sekä työntekijää etsivälle yritykselle. "Haluamme olla mukana tehostamassa työllistymistä, etenkin maahanmuuttajilla. Palveluidemme avulla madallamme kynnystä palkata, etenkin maahanmuuttajataustainen työnhakija. Olemme apuna yhdistämässä työntekijän sekä työnantajan", Mohamed sanoo.

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja

Olen asunut Suomessa 30 vuotta. Yritystoiminnan aloitin 2005. Koulutukseltani olen merkonomi.

Olen tehnyt yli 10 vuotta vapaaehtoista maahanmuuttajien kotouttamista. Ymmärrän, kuinka vaikeaa on integroitua Suomen yhteiskuntaan. Haluan omalta osaltani olla avuksi jokaiselle maahanmuuttajalle pääsemään mukaan Suomen yhteiskuntaa työn kautta. RGT Henkilöstöpalvelut toimii siltana maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä.

Mohamud Hussein

Henkilöstöpäällikkö

Olen asunut Suomessa melkein koko elämäni. Olen käynyt Suomessa koulut sekä armeijan. Ammatillinen koulutus minulla on rakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapuolilta.

Ymmärrän hyvin uuden maahanmuuttajan ongelmat. Haluan olla apuna yhdistämässä heidät suomalaiseen yhteiskuntaan. Joskus kieli on liian iso kynnys, joskus muut syyt ajavat tahdon ohitse. Annan avun sitä tarvitsevalle.

Veijo Arosara

Työpäällikkö, rakennuspalvelut, tarjouslaskenta

Olen koulutukseltaan insinööri, talonrakennus, tienrakennus ja vesirakennus ovat alojani. Minulla on 25 vuoden kokemus työnjohdosta rakennustyömailla ja n. 10 vuoden kokemus markkinoinnista.

Olen työskennellyt paljon erimaalaisten työntekijöiden kanssa ja pystyn kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Tehtäväni yrityksessä on laajentaa toimintaa rakennusalan henkilöstöpalvelun lisäksi pienurakointiin sekä opastaa ja kouluttaa työntekijöitä.

Esko-Jaakko Lehti

Palvelupäällikkö

Tuorein lisäys RGT: n tiimiin. Toimenkuvaani kuuluu olla asiakkaan ja työntekijän välissä. Siis se henkilö joka ratkaisee esiin nousevat kysymykset. Toimin myynnin tukena ja osana henkilöstöhallintoa. Osallistun rekrytointeihin ja asiakastyytyväisyyden ylläpitoon mm. opastamalla ja kouluttamalla työntekijöitä. jonka lisäksi kehitän myös yrityksen viestintää.

Koulutukseltani olen Tradenomi, erikoistuen turvallisuuteen ja riskienhallintaan. Äidinkieleni on Suomi ja puhun sujuvasti Englantia. Olen ollut vaihto-opiskelemassa Yhdysvalloissa ja Ruotsissa.

Olen kotoisin Helsingin Käpylästä jossa asun nytkin ja mm. kirjoittelen välillä juttuja Käpylä-Lehteen sekä vaikutan erilaisissa luottamustoimissa. 

Etsitkö työtä tai työntekijää?

Kysy lisää soittamalla alla oleviin numeroihin tai lähettämällä sähköpostia. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Yhteystiedot

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja | CEO

(+358) 050 565 1646)

mohamed.yusuf@rgt.fi


Mohamud Hussein

Henkilöstöpäällikkö

                    (+358) 050 546 6003).          

                 mohamud.hussein@rgt.fi

 Veijo    Arosara

Rakennuspalvelu

Tarjouslaskenta

(+358) 050 560 9638) 

veijo.arosara@rgt.fi 


 Esko-Jaakko Lehti

Palvelupäällikkö

   (+358) 05032105188)

 e-j.lehti@rgt.fi

© 2020 RGT Group / All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä.