RGT Group Oy Ltd 
Tekijät henkilöstöpalveluiden takana

RGT-henkilöstöpalvelut - Työpaikassa ammattitaito ratkaisee

RGT Henkilöstöpalveluiden ydintä hoitavat Mohamed Yusuf, Mohamud Hussein ja Ismail Sheq. Kuin yhteisestä suusta tulee heiltä yrityksen motto: "Erilaisuus on voimavara ja rikkaus." Toimitusjohtaja Mohamed uskoo, että Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on runsaasti tietotaitoa, jonka voisi antaa suomalaisen yhteiskunnan sekä työelämän käyttöön. Työ edistää hänen mielestään parhaiten kotoutumista: maahanmuuttaja omaksuu työtä tekemällä uuden kielen sekä oppii kulttuurin tavat ja arvot. 

RGT Henkilöstöpalvelut tarjoaa tukea jokaiselle työtä etsivälle työnhakijalle sekä työntekijää etsivälle yritykselle. "Haluamme olla mukana tehostamassa työllistymistä, etenkin maahanmuuttajilla. Palveluidemme avulla madallamme kynnystä palkata, etenkin maahanmuuttajataustainen työnhakija. Olemme apuna yhdistämässä työntekijän sekä työnantajan", Mohamed sanoo.

Mohamed Yusuf, toimitusjohtaja

Olen asunut Suomessa 30 vuotta. Yritystoiminnan aloitin 2005. Koulutukseltani olen merkonomi.

Olen tehnyt yli 10 vuotta vapaaehtoista maahanmuuttajien kotouttamista. Ymmärrän, kuinka vaikeaa on integroitua Suomen yhteiskuntaan. Haluan omalta osaltani olla avuksi jokaiselle maahanmuuttajalle pääsemään mukaan Suomen yhteiskuntaa työn kautta. RGT Henkilöstöpalvelut toimii siltana maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä.

Mohamud Hussein, asiakkuuspäällikkö

Olen asunut Suomessa melkein koko elämäni. Olen käynyt Suomessa koulut sekä armeijan. Ammatillinen koulutus minulla on rakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapuolilta.

Ymmärrän hyvin uuden maahanmuuttajan ongelmat. Haluan olla apuna yhdistämässä heidät suomalaiseen yhteiskuntaan. Joskus kieli on liian iso kynnys, joskus muut syyt ajavat tahdon ohitse. Annan avun sitä tarvitsevalle.

Ismail Sheq, henkilöstöpäällikkö

Tulin Suomeen 12 vuotta sitten. Koulutukseltani olen pätevä LVI-putkiasentaja. Asuin aluksi Joensuussa, mutta muutin vähän aikaa sitten Helsinkiin. Helsinkiin muutettuani löysin RGT Henkilöstöpalvelut, kun kävin TE-toimiston järjestämässä rekrytointikoulutuksen.

Olen iloinen, että pääsin mukaan RGT:n toimintaan. Tällä tavalla pääsin tekemään ihmisläheistä työtä.

Tero Toivola, rakennuspalvelut

Muutin Afrikasta takaisin Suomeen 2004, jonka jälkeen olen työskennellyt rakennustyömailla rosteri- ja alumiinirakenteiden sekä purkutöiden parissa. Työn ohessa opiskelen LVI-rakennusmestariksi. 

Urani aikana olen työskennellyt yli 50 kansallisuuden kanssa, joten oli helppo tulla mukaan RGT:n tiimiin, jossa työhöni kuuluu urakkalaskenta, työnjohto ja työntekijöiden opastaminen suomalaisiin rakennuskäytäntöihin.

Veijo Arosara, kehityspäällikkö

Olen koulutukseltaan insinööri, talonrakennus- sekä tie- ja vesirakennus ovat alojani. Minulla on 25 vuoden kokemus työnjohdosta rakennustyömailla ja n. 10 vuoden kokemus markkinoinnista. 

Olen työskennellyt paljon erimaalaisten työntekijöiden kanssa, ja pystyn kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Tehtäväni yrityksessä on laajentaa toimintaa rakennusalan henkilöstöpalvelun lisäksi pienurakointiin sekä opastaa ja kouluttaa työntekijöitä.

Etsitkö työtä tai työntekijää?

Kysy lisää soittamalla alla oleviin numeroihin tai lähettämällä sähköpostia. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Yhteystiedot

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja | CEO

(+358) 050 565 1646

mohamed.yusuf@rgt.fi


Mohamud Hussein

Asiakkuuspäällikkö

(+358) 050 546 6003

mohamud.hussein@rgt.fi


  Ismail   Sheq 

Henkilöstöpäällikkö

(+358) 040 163 0941

ismail.sheq@rgt.fi


Veijo Arosara

Kehityspäällikkö

(+358) 050 560 9638 

veijo.arosara@rgt.fi 


Tero Toivola

Rakennuspalvelut

(+358) 050 544 3238

tero.toivola@rgt.fi


© 2020 RGT Group / All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä.