RGT Group Oy Ltd

tekee elämästäsi helpomman!

RGT-henkilöstöpalvelut - Työpaikassa ammattitaito ratkaisee

RGT Henkilöstöpalveluiden ydintä hoitavat Mohamed Yusuf ja Mohamud Hussein . Kuin yhteisestä suusta tulee heiltä yrityksen motto: "Erilaisuus on voimavara ja rikkaus." Toimitusjohtaja Mohamed uskoo, että Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on runsaasti tietotaitoa, jonka voisi antaa suomalaisen yhteiskunnan sekä työelämän käyttöön. Työ edistää hänen mielestään parhaiten kotoutumista: maahanmuuttaja omaksuu työtä tekemällä uuden kielen sekä oppii kulttuurin tavat ja arvot. 

RGT Henkilöstöpalvelut tarjoaa tukea jokaiselle työtä etsivälle työnhakijalle sekä työntekijää etsivälle yritykselle. "Haluamme olla mukana tehostamassa työllistymistä, etenkin maahanmuuttajilla. Palveluidemme avulla madallamme kynnystä palkata, etenkin maahanmuuttajataustainen työnhakija. Olemme apuna yhdistämässä työntekijän sekä työnantajan", Mohamed sanoo.

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja

Olen asunut Suomessa 30 vuotta. Yritystoiminnan aloitin 2005. Koulutukseltani olen merkonomi.

Olen tehnyt yli 10 vuotta vapaaehtoista maahanmuuttajien kotouttamista. Ymmärrän, kuinka vaikeaa on integroitua Suomen yhteiskuntaan. Haluan omalta osaltani olla avuksi jokaiselle maahanmuuttajalle pääsemään mukaan Suomen yhteiskuntaa työn kautta. RGT Henkilöstöpalvelut toimii siltana maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä.

Mohamud Hussein

Asiakkuuspäällikkö

Olen asunut Suomessa melkein koko elämäni. Olen käynyt Suomessa koulut sekä armeijan. Ammatillinen koulutus minulla on rakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapuolilta.

Ymmärrän hyvin uuden maahanmuuttajan ongelmat. Haluan olla apuna yhdistämässä heidät suomalaiseen yhteiskuntaan. Joskus kieli on liian iso kynnys, joskus muut syyt ajavat tahdon ohitse. Annan avun sitä tarvitsevalle.

Veijo Arosara

Työpäällikkö, rakennuspalvelut, tarjouslaskenta

Olen koulutukseltaan insinööri, talonrakennus, tienrakennus ja vesirakennus ovat alojani. Minulla on 25 vuoden kokemus työnjohdosta rakennustyömailla ja n. 10 vuoden kokemus markkinoinnista.

Olen työskennellyt paljon erimaalaisten työntekijöiden kanssa ja pystyn kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Tehtäväni yrityksessä on laajentaa toimintaa rakennusalan henkilöstöpalvelun lisäksi pienurakointiin sekä opastaa ja kouluttaa työntekijöitä.

Ismail Sheq

Henkilöstöpäällikkö

Tulin Suomeen 12 vuotta sitten. Koulutukseltani olen LVI-putkiasentaja. Asuin aluksi Joensuussa, mutta muutin vähän aikaa sitten Helsinkiin. Helsinkiin muutettuani löysin RGT Henkilöstöpalvelut, kun kävin TE-toimiston järjestämän rekrytointikoulutuksen.

Olen iloinen, että pääsin mukaan RGT:n toimintaan. Tällä tavalla pääsin tekemään ihmisläheistä työtä. Olen mukana operatiivisessa työssä RGT:llä pitäen huolta työmaiden tavarantoimituksista, työntekijöiden työvälineiden saatavuudesta sekä huolehdin asiakaspalvelusta monipuolisesti.

Esko-Jaakko Lehti

Palvelupäällikkö

Tuorein lisäys RGT: n tiimiin. Toimenkuvaani kuuluu olla asiakkaan ja työntekijän välissä. Siis se henkilö joka ratkaisee esiin nousevat kysymykset. Toimin myynnin tukena ja osana henkilöstöhallintoa. Osallistun rekrytointeihin ja asiakastyytyväisyyden ylläpitoon mm. opastamalla ja kouluttamalla työntekijöitä. jonka lisäksi kehitän myös yrityksen viestintää.

Koulutukseltani olen Tradenomi, erikoistuen turvallisuuteen ja riskienhallintaan. Äidinkieleni on Suomi ja puhun sujuvasti Englantia. Olen ollut vaihto-opiskelemassa Yhdysvalloissa ja Ruotsissa.

Olen kotoisin Helsingin Käpylästä jossa asun nytkin ja mm. kirjoittelen välillä juttuja Käpylä-Lehteen sekä vaikutan erilaisissa luottamustoimissa. 

Iqra Ahmad

Henkilöstö- ja myyntiassistentti

Olen innokas oppimaan ja kehittymään myynnin saralla. Työni kiinnostaa minua, koska olen sosiaalinen ja haluan tavata uusia ihmisiä. Pidän ihmisten kanssa työskentelystä. Työtehtäviäni ovat mm. myyntitapaamisten ja työhaastatteluiden käytännön järjestelyt. Käytännössä toimin asiakasrajapinnassa päivittäin.

Minulla on kokemusta myyntityöstä ravintolassa ja lasten leikkipaikassa. Organisointitaitojani olen päässyt kehittämään leiriohjaajana. Kielitaito on arvokkain omaisuuteni. Puhun äidinkieleni somalin lisäksi erinomaisesti niin suomea kuin englantia. Lisäksi hallitsen kohtalaisesti myös arabian ja hindin kieliä. Haluan opiskella tulevaisuudessa röntgenhoitajaksi. Se on kiinnostanut minua pienestä pitäen. Terveydenhoitotyö onkin sydäntäni lähellä. Pidän myös kirjoittamisesta ja piirtämisestä.  

Etsitkö työtä tai työntekijää?

Kysy lisää soittamalla alla oleviin numeroihin tai lähettämällä sähköpostia. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Yhteystiedot

Mohamed Yusuf

Toimitusjohtaja | CEO

(+358) 050 565 1646

mohamed.yusuf@rgt.fi


Mohamud Hussein

Asiakkuuspäällikkö

                    (+358) 050 546 6003

                 mohamud.hussein@rgt.fi

Ohto   Hiilamo   

Myyntijohtaja

(+358) 050 543 9538

ohto.hiilamo@rgt.fi


 Veijo    Arosara

Rakennuspalvelu

Tarjouslaskenta

(+358) 050 560 9638 

veijo.arosara@rgt.fi 


  Ismail   Sheq 

Henkilöstöpäällikkö

(+358) 040 163 0941

ismail.sheq@rgt.fi


      Tero        Toivola

Rakennuspalvelut

(+358) 050 544 3238

tero.toivola@rgt.fi


 Esko-Jaakko Lehti

Palvelupäällikkö

   (+358) 05032105188

 e-j.lehti@rgt.fi

© 2020 RGT Group / All Rights Reserved. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä.